Ξυλεία

Πεύκη

Η ξυλεία πεύκης προέρχεται από την ευρύτερη περιοχή του Μετσόβου. Η πρίση  της γίνεται στο χώρο της εταιρίας μας και έτσι επιτυγχάνουμε την καλύτερη δυνατή διαλογή του ξύλου. Η πρίση της Πεύκης γίνεται στο τέλος της άνοιξης και μετά από φυσική ξήρανση 2-3 μηνών ξεκινάει η επεξεργασία της.

 

   

Ελάτης

Η ξυλεία ελάτης προέρχεται από την Τσεχία . Για την επίτευξη της καταλληλότερης  ποιότητας  στελέχη μας επισκέπτονται τακτικά την εταιρία που κάνει την πρίση για λογαριασμό μας. Η ελάτη όταν φτάνει στις εγκαταστάσεις μας  αφήνεται για φυσική ξήρανση 1-2 μήνες ανάλογα με την υγρασία που έχει και κατόπιν ξεκινάει η επεξεργασία της. Επίσης χρησιμοποιούμε φουρνιστή ξυλεία για την άμεση επεξεργασία της". Η εταιρεία μας διαθέτει σε περιορισμένες ποσότητες Ελάτη Ρωσίας ξηραντηρίου για την κατασκευή ορόφων κυψέλης, η παραγωγή τους όμως γίνεται μόνο κατόπιν παραγγελίας. Εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

     

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1975 και λειτουργεί με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων και ιδιόκτητες εγκατάσεις στο Μέτσοβο Ιωαννίνων.

Προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα κυψελών και συναφούς εξοπλισμού σε όλη την Ελλάδα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Mountain View   Μέτσοβο Ιωαννίνων
  • Mountain View  +30 26560-41580, 41570
  • Mountain View  +30 6936-146694
  • Mountain View  +30 26560-41580
  • Mountain View  info@georgelis.gr

NEWSLETTER